Alle uren verzameld in 1 systeem (ook geschikt voor de planning)

project planningAls ondernemer bent u trots op uw bedrijf. U werkt met grote klanten aan grote projecten. Natuurlijk heeft u mensen in dienst die alles voor u uitvoeren. In uw eentje zou u het nooit hebben gekund. U heeft een systeem opgezet waarmee alle werknemers werken.

Het is een gestructureerde manier van het uitvoeren van het werk. Dat is ook noodzakelijk bij de grote projecten waarmee u werkt. Fouten gebeuren overal, maar u wilt deze tot een minimum beperken. Met een goed urenregistratie systeem is het mogelijk om per project de uren bij te houden.

Meer overzicht = meer uren factureren

Dit geeft een stukje extra controle voor u, en uw managers. Er is meer grip op de tijd die is besteed aan een project. Zo hebben managers meer inzicht in wat mensen precies doen, en kan direct worden bijgestuurd op zaken die aandacht vereisen. Daarnaast zorgt het over het algemeen voor meer factuurabele uren voor de projecten waar u aan werkt.

En mocht een klant vragen hebben over de factuur kan dit eenvoudig inzichtelijk gemaakt worden voor de klant. Nooit meer discussie over de gewerkte uren met uw klanten allemaal door de planning & urenregistratie. Heel prettig voor zowel uzelf als uw personeel.

\