Wat doen met goud uit een erfenis?

Een familielid verliezen is natuurlijk nooit leuk. Het is een moeilijke tijd voor u en uw familie. Als u met meerdere erfgenamen bent is het natuurlijk zaak om alle spullen te verdelen. Sommige zaken wilt u waarschijnlijk weggooien, en andere zaken wilt u bewaren. Wellicht had het familielid ook nog sieraden van goud die u goed kunt gebruiken.

goud verkopenMisschien vind u het prettig om deze sieraden te behouden en heeft u hier een emotionele waarde bij. Dan is het prettig om deze sieraden te behouden. Heeft u er geen emotionele waarde mee en heeft u liever contact geld? Dan is het wellicht een idee om de sieraden om te laten smelten voor geld. Er zijn veel bedrijven die zich hierin specialiseren.

U neemt het goud mee naar de locatie, en het wordt op waarde geschat. Deze waarde wordt natuurlijk bepaald door de hoeveelheid puur goud + het gewicht. Vervolgens wordt u een prijs geboden. Dit bedrag kunt u zo contant meenemen naar huis en er iets leuks van doen.

Wellicht een start voor een leuke vakantie met de familie om deze zware tijd af te sluiten. Of wellicht gebruikt u het liever voor iets in uw woning, bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine of vaatwasser. Het is nooit gek om wat geld achter de hand te hebben. Bezoek dan nu de Goudwaag Den Haag.

\